Sziasztok!!

Sosem gondoltam volna , hogy ide is kell irnom ebbe a topikba! De ez van!
Szoval leirom en is a pnaszom , kerem aki tud az segitsen! Szoval Van egy linuxos belterim ,amin hasznaltam az audio kimentete amely ugyebar optikai ! Ment is szepen , de ma mikor be szerttem volna kpcsolni delutan meg sem nyikkant! Sad
Rengeteget kiserleteztem, probalgattam ,de semmi! Azt szeretnem meg kerdezni , Az erositoben a hely ahova be kell illeszteni az optikai dugot , ottan is kell lathato piros fenynek lennie azaz adat voros fenynek? Mert van egy Yamaha home 5. 1 erositom , es most mikor nezem abban nem latszik semmi feny? DTV /CBL opcion mukodott. Van hatul ,digitalis jelnek 3 opcio 1= dvd, 2= DVT / CBL, 3= CD. Nem esett le, nem melegdett fel elozo alkalommal. A Kabel vegen ki jon egy voros feny a Linuxos belteri felol.

Kerem ha van itt kozottunk hozzaerto ember , segitsen nekem, legalabb meg ertsem mi is van. Nos az erositon ezen az opcion van rca bemenet is az viszont mukodik! DTV / CBL van analog jel bemenet is meg optikai is. Remelem eleg erthetoen irtam . De ha valki tudna segiteni, akinek van vagy volt Yamaha erositoje , azt nagyon meg koszonnem. Legyen szives huzza ki az optikai kabelt hatul az erositobol es nezze meg jon ki a csatin voros vagy barmijen feny?

Varom a valaszt! Kellemes het veget minden forumtarsnak!