Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sat Receivers ForumLog in

HD - UHD - 4K - HEVC RECEIVERS FORUM

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.

HDMU images for Ipbox receivers

power_settings_newLogin to reply
+3
doby
karakenan
shark
7 posters

descriptionHDMU images for Ipbox receivers - Page 2 EmptyHDMU images for Ipbox receivers

more_horiz
First topic message reminder :

HDMU first BETA images for Ipbox receivers based on Pli -usb versions.

Ipbox 900 usb- please test if ok and feedback

Ipbox 910 usb- please test if ok and feedback

Ipbox 9000 usb- please test if ok and feedback

Ipbox 91 usb- please test if ok and feedback

Last edited by shark on 2012-05-11, 17:50; edited 1 time in total

descriptionHDMU images for Ipbox receivers - Page 2 EmptyRe: HDMU images for Ipbox receivers

more_horiz
karakenan wrote:
agasim wrote:
karakenan wrote:
it is start my box but where is thu emus
which procedure did you used to install it?? how did you formatted the usb partition?

siftem 1.5 exterme I can use easy insitall e2 plugins

tried it, tried also the one from pkt nebule and also AAF Maxboot Instaler nothing to do, on 9000HD does not start at all.

descriptionHDMU images for Ipbox receivers - Page 2 EmptyRe: HDMU images for Ipbox receivers

more_horiz
Rely wrote:
Stati linistiti! Nu merita nici macar sa o incercati. E departe... cam de aici la Luna. Cel putin pt 91hd. N-are rost sa va faceti nervi degeaba. Parerea mea. O seare faina!

Nu a-si zice asa ceva, deja de 2 zile o folosesc! 910 hd , e faina se mai blocheaza da se blocheaza si cu alte enigme.
Deci nu e bine sa zici asa ,ca nu merita. Nu e incarcata cu toate
prostiile e un image simplu, daca nu aveti multe linii merge chiar
foarte bine si daca nu aveti server merge chiar rapid si decodeaza
foarte bine cu oscamu care avem la topicul emu. swn 6666 Am folosit cu
configu cu care vine a mers foarte rapid zapingul, dar nu functiona ca
si serwer. Am pus versiunea cea veche si cu aia e acelasi ca si cu
celelate enigme mai noi.
Nu am folosit de media player pana acuma, si nu am incercat nici pluginuriile.
Eu a-si multumi la cineva cine ar publica o versiune de oscam , care face fata la 55-60 de C+F-uri, am si momentan 4743 si cu asta de 2 saptamani am si eu probleme si la UPC si la alte conax-uri, deci se strica treaba si cu versiunea asta, (cu Canal+ Nl ,si Digital+ sunt probleme de mai demult , da acuma a venit randul si alte providere sa nu mai mearga cu 4743.
va rog daca aveti un oscam vers xxxx sa o publicati s-au sa scrieti pm (care duce si 55 de linii)
Multumesc !!!

more_horiz
cefreman wrote:

Nu a-si zice asa ceva, deja de 2 zile o folosesc! 910 hd , e faina se mai blocheaza da se blocheaza si cu alte enigme.

Bine. O sa mai acord putin timp. N-am sters imaginea. O am pe sda2, in flash am PKT, in sda1 tot PKT Nebula, sda2 este pt teste si sda3 pt swap. Personal, am pus oscamul recomandat si cu liniile mele nu facea "lumina", arata ca decodeaza si nimic mai mult, plus ca se misca foarte greu in menu. Am pus si oscamul compilat de mine, unstable 6642, care are citeva zile de teste reusite pe Nebula, cu vreo 20 linii C si citeva linii (F si N) pt serverul principal. In plus, seamana prea mult cu alte imagini aparute recent, si nu am vazut deocamdata partea de "noutate". Mai testez. O seara frumoasa!

more_horiz
Sharp tuner problem with Ipbox910HD rev.2 and Vizyon 820HD rev.2

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply