Buna!
Deci cei care nu le au cu linux experienta, exista si un alt mod de instalare. Este aici un tutorial facut de catre mine (daca sunt greseli va rog anuntati-ma)
Avem nevoie de un image E2 in flash Sifteam Extreme Edition (pt. ca asta imagine are un plugin cu care putem face manopera), de un stick usb , (care in cazul meu era pregatit cu 4 partitii pe care am facut-o in windows cu Paragon Partition Manager), dar se poate face si in E2 SifteamE.Ete un plugin si pt asta. Se poate face si pe un stick cu o singura partitie.
Am dat jos image.tar.gz, am dat drumu la box, am cautat plugin ,,Install E2,, Am mountat usb partitia2 in /mnt/usb , am intrat in windows pc, am facut legatura printe box si pc prin ftp conexiune, am copiat image.tar.gz in /mnt/usb, am desconectat legatura ftp, am intrat pe optiunea istall e 2 in box, am selectat calea unde se afla image.tar.gz, am dat verde sau ok si a inceput dezarhivarea cu ajutorul pluginului. Am astepat pana ce si-a revenit boxu , si am oprit din spate rec si cu butonul respectiv de la multiboot am dat drumul la partitia nr 2 sdb2 (in cazul meu ca am si hdd in box).
Deci aici este tutorialul video, suckcess!!
Pt. exprimari in Engleza, cer scuze daca sunt greseli. Nu stiu limba.!