Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sat Receivers ForumLog in

HD - UHD - 4K - HEVC RECEIVERS FORUM

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.

descriptionProblema canale HD in HDMU EmptyRe: Problema canale HD in HDMU

more_horiz
Nici unul nu aveti probleme in ultimi timpi la canalele Gigi Hd cu aceste image-uri.  Mie se blocheaxa boxu de la un timp incoce .

more_horiz
Nu am observat sa se blocheze special pe canalele Digi, asa aleatoriu mai da rateuri.

more_horiz
depinde si de linia folosita

more_horiz
shark wrote:
Nu am observat sa se blocheze special pe canalele Digi, asa aleatoriu mai da rateuri.

Buna! Salut! 
Mie si acuma se blocheaza pe canale HD Gigi, ori ce fac. Am ultimu image de la HDMU, Emu mai veche 4743, Lista proaspata Vhannibal (pt. motor), ... Skyn Pli Hd.
Am scanat  Thor-ul din nou si e acelasi lucru intra  in decodare , merge aprox 1 min iar dupa acea dac vreau sa ma dau mai departe deja spineru  vad si ramane blocat.
Daca mai are careva un 910 Hd il rog foarte mult sa incerca dac ii mere s-au nu  aceste programe HD pe acest satelit! Multumesc!

more_horiz
Sal cefremen,poti incerca si versiune mai noua de oscam,de exemplu ce se poate descarca de pe hdmu ,oscam 9885, la mine merge bine,stii ca si eu am folosit mult timp 4743,ca nu am gasit pe ipbox versiune buna de oscam ca sa nu blocheze imaginea,in general cu versiuni mai nou de oscam nu mai am probleme.

more_horiz
Cer scuze pt.ca am scris aici dar am dat mai multa sanse ca sa rezolv problema.
Il Rog un admin sa-i muta in alte parte . Multumesc!

Mersi Laci penrtu raspuns, da nu a vrut nici asa. Deci o problema cu totul altceva (cred) ma bag si in alta image sa vad acolo.  Numai ca eu numai si numai asta o folosesc, foarte multumit cu HDMU numai ca sunt aceste canale HD vreo3-4 cu care  se blocheaza de la un timp incoace.
O zi buna in contunuare tuturor!

more_horiz
Daca e din cauza oscam, se vede simplu in telnet daca iti "mananca" procesorul, intotdeauna oscam se bloca pe ipbox in momentul in care folosea la maxim procesorul -  in cazul asta si receptorul se misca si raspunde mai greu la comenzi. Intri in telnet, dai comanda top, pui pe canalele HD si vezi cat foloseste oscam procesorul, daca asta e cauza sau nu.  Daca e din  cauza oscam ,  atunci prima miscare, daca folosesti oscam peste vers 9000, la config pui nice=10.

more_horiz
Ca si adaugare, pe departe cel mai stabil oscam din cate s-au compilat pentru sh4 si am testat este 9763 versiunea modern ,compilat de dMd (http://satelit-info.com)
Descarcare aici [You must be registered and logged in to see this link.] , eventual mai jonglati cu nice =5 sau 10 ca sa nu solicite procesorul.

more_horiz
Cefremen,incearca cu skin default,poate din cauza skinului ce folosesti.

more_horiz
.........off, si sa stiti ca era din cauza skyn-ului!   Mi-a fost simpatic pli Hd , dar cu default si HD Glas merge brici si cu oscamu cel veche.   Shark o sa incerc si varianta oscam care zici tu si vin cu detalii
mersi , la fiecare....

descriptionProblema canale HD in HDMU EmptyProblema canale HD in HDMU

more_horiz
OK,bine ca s-a rezolvat

more_horiz
as regards blocking of channel hd
you must use the skin without pgi

more_horiz
Thanks [You must be registered and logged in to see this link.] for the info