Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.

Sat Receivers Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sat Receivers ForumLog in

HD - UHD - 4K - HEVC RECEIVERS FORUM

Please check out the new section for UHD/HEVC receivers. Everyone is invited to write his opinion and experiences with these new boxes. Thanks.
Android or Enigma2 receivers? Poll is in Global Announcement.

descriptionMytube problem EmptyMytube problem

more_horiz
Un plugin functional mytube aveti??

descriptionMytube problem EmptyRe: Mytube problem

more_horiz
Daca te ajuta, in ultimul PKT am vazut ca este, si functioneza perfect si rapid!

more_horiz
am vazut ca este in pkt am folosit imaginea aceea si nu merge lafel de bine ca aaf pe flash.... as vrea ceva pentru imagine aaf

more_horiz
Chiar acuma ma folosesc de addonsuri, mai ai de incercat si baruda mode y player. restu scrie pe ecran ca nu se gseste file-ul.
barcuda mod se gaseste fixat.
Asta e una
Fix youtube player baracuda update for old Si mai este asta barcuda yotube player

Incearca-le pe toate , primul prima data singur, dupa acea ultima si daca tot nu merge incearca sa faci update cu al 2-lea . Youtube player poti sa incerci , cu dreambox exporer, mergi in /tmp /(unde le-ai copiat) si dai cu click pe el (rcu) si el te intreaba , zi ca esti de acord si daca nu e compatibil iti scrie pe ecran a terminat cu suckcess s-au nu.

Sorry!!!!!,, am aici 3 lynkuri da, ori nu ma lasa shark ori e skynul asta nasol... am incercat sa tot corectez da nimic!

more_horiz
Salut! Am reusit sa rezolv youtube , da nu direckt cu plugin mytube ci cu Webmedia player din Ultimul Pkt E2. Am scos ipk. file de pe serwerul lor si asa merge youtube numai prin search am incercat sa ma uit la clipuri.
Sper sa te ajuta! Cu my tube player din Pkt nu a mers nici mie da cu webmedia a luat!
Spor la treaba! Eu am incercat doar cu SifteamExtremeEdition si Nighti Build. de seara o incerc si cu AAF.

more_horiz
Merge WebMedia 5.1 sh4 jpk plugin din Pkt , si in AAF , am incercat chiar acuma . Youtube merge frumos si merg si feduriile de la nemti! Deci spor la treaba.

more_horiz
un link? nu ai?

more_horiz
Ai primit messajul? Si ai reusit sa instalezi? Sper sa-ti mearga si tie!

more_horiz
nu am primit...

more_horiz
Descarci de aici pluginul.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply